← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker bediening Schnitzelparadies Maastricht (parttime - 15-32u p/w)

Kom jij ons helpen om ons nieuwe restaurant in het centrum van Maastricht tot een succes te maken? Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team.


In navolging van ons Schnitzelparadies in Roermond en Venlo, gaan we een derde vestiging openen in Maastricht.

Op dit moment zijn wij nog druk aan het verbouwen, waarna Schnitzelparadies Maastricht haar deuren zal openen in maart 2018.

Bij het Schnitzelparadies waan jij je even in Duits-Oostenrijkse sferen. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten is er keus voor iedereen, zelfs wanneer je niet van (varkens)vlees houdt. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. De grote gasten kunnen kiezen uit een 100, 200, 300 of zelfs een 500 grams schnitzel! En allemaal worden ze gereserveerd met frites, warme groenten en salade.

De schnitzels zijn met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na ook als compleet menu verkrijgbaar.

Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het “paradies”.


Functie

De functie van Medewerker Bediening is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Je hebt een divers takenpakket; van het welkom heten van onze gasten, het opnemen van bestellingen, uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes. Tevens verricht je alle voorkomende kassa-werkzaamheden en ben je indien nodig bereid om af en toe onze kok te assisteren.

Contracturen kunnen in overleg worden bepaald.


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team in een dynamische organisatie.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘privé-werk’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: cox & cohorecakesselskademaastrichtmedewerker bediening parttimerestaurantsschnitzelparadiesvacature

Solliciteren