← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Uitgifte Foodgalerie Ekkersrijt (parttime - 15u p/w)

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttimer die doordeweeks en één dag in het weekend beschikbaar is.

 

Over Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt

Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt is centraal gelegen op Meubelplein Ekkersrijt. Het is dé plek waar je kunt “bijtanken” van het rondje Meubelplein dat je hebt gemaakt en alle nieuwe en verfrissende opgedane ideeën rustig kunt overdenken.

Je kunt bij Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt terecht om iets te eten of te drinken. Je kunt hier genieten van een echte puntzak friet van Piet Friet, of een lekker bourgondisch broodje bij Bufkes nuttigen of zelf je ijsje samen stellen bij het Ola Happiness station.


Functie:

Bij de Foodgalerie sta je onze gasten te woord aan de counter en neemt hun bestellingen op. Je bereid een ambachtelijk broodje van Bufkes voor de gast, maak een Swirl in het OLA Happiness station of je maakt een heerlijke puntzak friet. Je maakt een lekker kopje koffie voor de gasten en houd je de keuken schoon.

Daarnaast houd je de gastenruimtes netjes en verricht je kassawerkzaamheden.


Profiel:

Ben jij op zoek naar een leuke, parttime baan voor ongeveer 15 uur per week, ben je een harde werker, vriendelijk, flexibel en gastgericht? Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Doe jij je werk met enthousiasme en een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enige horeca-ervaring in een uitgifte- of bedieningszaak is een pré, maar niet vereist. Voor deze functie zoeken wij iemand die zowel doordeweeks als 1 dag in het weekend beschikbaar is.

Bij de Foodgalerie zijn er geen avond/nachtdiensten. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij


Interesse

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: brasserie d'n mertbufkescox & coekkersrijtervaring keuken foodgaleriehorecakeukenmedewerker bediening medewerker uitgiftemeubelpleinparttimepiet frietson en breugelswirl

Solliciteren