← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Uitgifte bijStox Tuincafé Heerlen (avond/weekendhulp 8uur p/w)


Tuincafé Heerlen zoekt een weekendhulpen.


De Tuincafé’s in de Tuincentra in Roermond en Heerlen en het Tuincafé in de Intratuin in Geleen maken allemaal deel uit van Cox & Co. Dit betekent dat u kunt rekenen op een voortreffelijke service in een gastvrije omgeving. In het Tuincafé kunt u naast dat lekkere kopje koffie met vlaai ook terecht voor gezonde belegde broodjes en Italiaanse panini’s. En voor mensen met veel honger natuurlijk zijn er uiteraard ook omeletten, uitsmijters en diverse heerlijke schnitzel-schotels te verkrijgen! Bovendien zijn alle Tuincafé’s speciaal voor onze kleine gasten voorzien van een ballenbak. Zo kan jong en oud heerlijk ontspannen tijdens het bezoek aan Intratuin!


Functie:

In deze functie verricht je veel diverse werkzaamheden, zowel voor als achter de schermen. Je heet onze gasten welkom, je adviseert onze gasten aan de counter, je verricht de kassawerkzaamheden en houdt je de gastenruimte netjes en opgeruimd. Tevens werk je in de keuken waar je de gerechten bereidt volgens receptuur, maak je een lekker kopje koffie en houd je de keuken schoon.

Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Ben jij 15 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht?

Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd op de koopavonden, in de weekenden en op feestdagen. Uiteraard in overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden. 

Tags: bedieningbijbaanhorecakeukenmedewerker uitgiftepraxis tuinscholierstudent jobtuincafetuincafe heerlenweekendhulp

Solliciteren