← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Bediening Markt 10, Roermond (8u p/w, avond/weekendhulp)

Markt 10 beschikt over een ruim assortiment aan lunch- en steakgerechten. De goede keuken van Markt 10 schotelt jou een fantastische lunch voor. Wanneer je grote honger hebt zijn de steakgerechten de ideale oplossing. Markt 10 gelegen aan de gezellige markt in Roermond is ideaal wanneer je langs loopt vanuit de stad naar het Outlet of andersom. Markt 10 dient dan als gezellige tussenstop voor een hapje en een drankje. Anno nu kun je in dit historische pand ook genieten van een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai.


Functie:

De functie van Medewerker Bediening is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Je hebt een divers takenpakket; van het welkom heten van onze gasten, het opnemen van bestellingen, uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes. Tevens verricht je alle voorkomende kassa-werkzaamheden. 


Profiel

Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd in de avonden van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: avondbedieningbijbaancentrum roermondhorecamarkt 10markt roermondroermondstudentstudent jobweekendhulp

Solliciteren