← terug naar overzicht

Vacature - Servicemedewerker Cox Tankstation (8u p/w avond/weekendhulp)

Cox benzinestation te Maalbroek Roermond zoekt een Servicemedewerker voor gemiddeld 8 uur per week. Voornamelijk de zondagen.


Over Cox Tankstation

Wat ooit is begonnen als een handpomp bij een café aan de grens met Duitsland, is heden ten dagen uitgegroeid tot een tankstation met acht pompen. Daarnaast kun je in ons tankstation natuurlijk ook terecht voor de aanschaf koffie van Duitse topmerken, sandwiches, snacks en andere zoete lekkernijen en Euro- en Mautvignetten.


Functie

De functie van Servicemedewerker bij Cox Tankstation is heel veelzijdig. Je bent een prima visitekaartje, klantvriendelijk en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze klanten.Je hebt een divers takenpakket; je heet de klanten welkom, verricht baliewerkzaamheden en tevens verricht je alle voorkomende kassawerkzaamheden.


Profiel

Je bent klantgericht, je zorgt er voor dat de klant tevreden is en graag terugkomt. Je bent iemand die gewend is resultaatgericht en efficiënt te werken met geautomatiseerde betalingsapparatuur.

Je bent 18 jaar of ouder (i.v.m. avonddiensten). Daarnaast is beschikbaarheid op zondag een vereiste voor deze functie. 

Tevens kun je ook worden ingeroosterd op zaterdag en/of op avonddiensten. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!

Je beheerst de Duitse en Engelse taal.


Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie. Je kunt rekenen op een salaris volgens CAO (Tankstation) met ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct via onze website! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden

Tags: bijbaangrensmaalbroekscholierservicemedewerkerstudenttankstationvacatureweekendhulpzondag

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn