← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker uitgifte Piet Friet, (parttime, 16uur p/w)

Ter versterking van onze huidige team van Piet Friet Kazerneplein zijn wij op zoek naar een hardwerkende allrounder.


Vanaf de opening van de eerste Piet Friet in 2001 op het Designer Outlet staat deze frituren met zijn aanstekelijke naam garant voor lekkere friet. Het succes van Piet Friet op het Designer Outlet heeft er toe geleid dat ook bezoekers van het Retailpark en de binnenstad van Roermond deze friet in de alom bekende papieren puntzak kunnen proeven. Deze puntzak is ondertussen een bekend fenomeen in het Roermondse winkelbeeld. En om eerlijk te zijn, zo hoort een frietje op de vuist eigenlijk ook gegeten te worden!


Functie:

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden bij Piet Friet Kazerneplein.

Je taken zijn zeer veelzijdig: Je staat onze gasten te woord aan de counter en neemt hun bestellingen op. Je bereid een ambachtelijke puntzak Friet voor de gas of je maakt een heerlijke snack. Daarnaast houd je de (gasten)ruimtes netjes en verricht je kassawerkzaamheden.

Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Ben jij 16 jaar of ouder, een vriendelijk, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je zult ongeveer 1 á 2 doordeweekse dagen en minimaal 1 weekenddag worden ingeroosterd. Piet Friet is tot 20:00u geopend voor haar gasten. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg en zullen een maand voorafgaand aan de werkdag worden gepubliceerd.


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bijbaancox & cohorecakazerneplein medewerker uitgifteoutletpiet frietroermondscholierstudentstudent jobvacatureweekendhulp

Solliciteren