← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker uitgifte (20u p/w, parttime)

Tuincafé Geleen is op zoek naar een enthousiaste parttimer!


De Tuincafé’s in de bijSTOX Tuincentra in Roermond en Heerlen en het Tuincafé in de Intratuin in Geleen maken allemaal deel uit van Cox & Co. Dit betekent dat u kunt rekenen op een voortreffelijke service in een gastvrije omgeving. In het Tuincafé kunt u naast dat lekkere kopje koffie met vlaai ook terecht voor gezonde belegde broodjes en Italiaanse panini’s. En voor mensen met veel honger natuurlijk zijn er uiteraard ook omeletten, uitsmijters en diverse heerlijke schnitzel-schotels te verkrijgen! Bovendien zijn alle Tuincafé’s speciaal voor onze kleine gasten voorzien van een ballenbak. Zo kan jong en oud heerlijk ontspannen tijdens het bezoek aan het tuincentrum!


Functie:

In deze functie verricht je veel diverse werkzaamheden, zowel voor als achter de schermen. Je heet onze gasten welkom, je adviseert onze gasten aan de counter, je verricht de kassawerkzaamheden en houdt je de gastenruimte netjes en opgeruimd. Tevens werk je in de keuken waar je de gerechten bereidt volgens receptuur, maak je een lekker kopje koffie en houd je de keuken schoon.

Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring binnen de horeca in een bedienings- en/of een uitgiftezaak, die tevens ook 1 dag in het weekend beschikbaar is. Het betreft een functie voor ongeveer 20 uur p/w.

Ben jij daarnaast ook nog eens harde werker, flexibel en gastgericht? Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Uiteraard in overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden. 

Tags: bedieninghorecaintratuinmedewerker uitgifteparttimepraxisroermondtuincafetuincafe roermond

Solliciteren