← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Schnitzelparadies Maastricht (avonden/weekenden)


Functieomschrijving

Kom jij ons helpen om ons nieuwe restaurant in het centrum van Maastricht tot een succes te maken? Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team.


In navolging van ons Schnitzelparadies in Roermond en Venlo, gaan we een derde vestiging openen in Maastricht.

Bij het Schnitzelparadies waan jij je even in Duits-Oostenrijkse sferen. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten is er keus voor iedereen, zelfs wanneer je niet van (varkens)vlees houdt. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. De grote gasten kunnen kiezen uit een 100, 200, 300 of zelfs een 500 grams schnitzel! En allemaal worden ze geserveerd met frites, warme groenten en salade.

De schnitzels zijn met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na ook als compleet menu verkrijgbaar.

Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het “paradies”.


Functie

Je bent als keukenmedewerker (mede) verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Als keukenmedewerker bereid jij alle gerechten die wij serveren, zorg je voor alle mise en place werkzaamheden en houd je de keuken schoon.

Indien nodig vind je het niet erg om af en toe je collega's in de bediening te ondersteunen. Je bent dan ook zeer gastvrij en een prima visitekaartje.


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je netjes en secuur werkt en daarnaast een echte “team-player” bent: je collega’s in de keuken en bediening kunnen op jou rekenen!

Enige keuken-ervaring is heel fijn, maar geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd in de avonden van maandag t/m vrijdag, de weekenden en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team in een dynamische organisatie.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: https://coxenco.tool2match.nl/jobsite


Interesse?

Solliciteer dan direct!

We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bedieningbijbaancox & cohorecakazerneplein medewerker bediening outletroermondschnitzelparadiesschnitzelparadies roermondweekendhulp

Solliciteren