← terug naar overzicht

Vacature - Keuken medewerker (20 uur p/w, parttime)

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team én binnen een volledig nieuw concept: Het Kippenhok.


Functie

Je bent als keukenmedewerker voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Als keukenmedewerker bereid jij alle gerechten die wij serveren, en zorg je voor alle mise en place werkzaamheden en houd je de keuken schoon.

Ervaring in een keuken is geen vereiste. Onze meer ervaren koks leren je graag de kneepjes van het vak én wat werken in de keuken van een restaurant inhoudt. 

Indien nodig vind je het niet erg om je collega's in de bediening te ondersteunen. Je bent dan ook zeer gastvrij en een prima visitekaartje.


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je netjes en secuur werkt en daarnaast een echte “team-player” bent: je collega’s in de keuken en bediening kunnen op jou rekenen!

Enige keuken-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de cao.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bedieninghet kippenhokhorecakesselskadekeukenmedewerkerkippenhokmaastrichtmedewerker keukenparttimerestaurantsstudent jobvacaturewaiter

Solliciteren