← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Bediening (15-20 uur p/w, parttime)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttimer voor onze twee horecazaken in Ekkersrijt: Brasserie D'n Mert en Foodgalerie Ekkersrijt. Beide gelegen op Meubelplein Ekkersrijt.


Over Brasserie D'n Mert

Brasserie D’n Mert is een gezellige brasserie, centraal gelegen op Meubelplein Ekkersrijt. Het is dé plek waar je even heerlijk kunt bijkomen en alle nieuwe en verfrissende opgedane ideeën rustig kunt overdenken. De relaxte uitstraling van de brasserie zorgt voor een ontspannen sfeer. Een lekker soepje, of een luxe broodje met een sapje, Brasserie D’n Mert biedt voor ieder wat wils. De gehele dag kun je kiezen uit diverse gezonde en smakelijke gerechten. Brasserie D’n Mert biedt een gevarieerd assortiment en is zeer geschikt voor een koffiestop, lunch, een snack tussendoor of een overheerlijke dagschotel. De brasserie beschikt tevens over een groot uitnodigend terras.


Over Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt

Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt ligt boven Brasserie D'n Mert op Meubelplein Ekkersrijt.

Je kunt bij Foodgalerie Meubelplein Ekkersrijt terecht om iets te eten of te drinken. Je kunt hier genieten van een echte puntzak friet van Piet Friet, of een lekker bourgondisch broodje bij Bufkes nuttigen of zelf je ijsje samen stellen bij het Ola Happiness station.


Functie:

De functie van Medewerker Bediening op onze horeca-zaken op Meubelplein Ekkersrijt is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Je hebt een divers takenpakket.

Je heet onze gasten welkom, je neemt bestellingen op en je serveert de drankjes en gerechten uit. Daarnaast houdt je de gastenruimtes netjes en verricht je kassawerkzaamheden.


Profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttimer die het leuk vindt om werken in beide horeca-zaken te combineren.

Ben jij op zoek naar een leuke, parttime baan voor ongeveer 8 uur per week, ben je een harde werker, vriendelijk, flexibel en gastgericht? Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Doe jij je werk met enthousiasme en een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt worden ingeroosterd op de koopavond (vrijdag), in de weekenden en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bedieningbrasseried'n merteindhovenekkersrijthorecameubelpleinson en breugelstudent jobweekendhulp

Solliciteren