← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Bediening/Keuken (Fulltime)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime medewerker, die het leuk vindt om zowel in de Bediening als in de Keuken te werken.


Functie

De functie van Medewerker Bediening is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Je hebt een divers takenpakket; van het welkom heten van onze gasten, het opnemen van bestellingen, uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes. Tevens verricht je alle voorkomende kassa-werkzaamheden.

Als keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je bereidt alle gerechten die wij serveren, zorgt voor alle mise en place werkzaamheden en houdt de keuken schoon. Ervaring in een keuken is pré, maar geen vereiste. 


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Vind je het leuk om werken in de Bediening te combineren met werken in een Keuken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team in een dynamische organisatie.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘privé-werk’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bedieningcox & cofulltimehorecakesselskademaastrichtmedewerker bediening parttimerestaurantsschnitzelparadiesstudentvacaturewaiter

Solliciteren