← terug naar overzicht

Vacature - Afwassers (4-8 uur p/w, avond/weekend)

Schnitzelparadies Maastricht is op zoek naar enthousiaste afwasser.


Functie

Wij zoeken 2 afwasser voor ons restaurant op de Kesselskade in Maastricht. Je bent werkzaam in de keuken en verantwoordelijk voor de spoel/afwas. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is, maar bij voorkeur in ieder geval op de dinsdagavond en/of vrijdagavond kan werken en 1 dag in het weekend. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Profiel

Ben jij 14 of 15 jaar, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.


Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een nieuw, enthousiast team in een dynamische organisatie.

Je kunt rekenen op een marktconform salaris. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘privé-werk’ verhouding zeer belangrijk.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden

Tags: afwassersbedieningcox & cofulltimehorecakesselskademaastrichtmedewerker bediening parttimerestaurantsschnitzelparadiesstudentvacaturewaiter

Solliciteren