← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Tankstation (8 uur p/w, avond/weekend)

Cox benzinestation te Maalbroek Roermond zoekt medewerkers voor in de shop. Gemiddeld minimaal 8 uur per week.


Over Cox Tankstation

Wat ooit is begonnen als een handpomp bij een café aan de grens met Duitsland, is heden ten dagen uitgegroeid tot een tankstation met acht pompen. Daarnaast kun je in ons tankstation natuurlijk ook terecht voor de aanschaf koffie van Duitse topmerken, sandwiches, snacks en andere zoete lekkernijen en Euro- en Mautvignetten.


Functie

De functie van Servicemedewerker bij Cox Tankstation is heel veelzijdig. Je bent een prima visitekaartje, klantvriendelijk en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze klanten. Je hebt een divers takenpakket; je heet de klanten welkom, verricht baliewerkzaamheden en alle voorkomende kassawerkzaamheden, bovendien weet je zorg te dragen voor de 'shop' .

Wij zoeken een kandidaat die een harde werk(st)er is, verantwoordelijkheidsgevoel heeft, erg betrouwbaar is en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Spreek je een aardig woordje Duits? Dat is mooi meegenomen!


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com


Interesse?

Solliciteer dan direct!

We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Solliciteren