← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Uitgifte (6 uur p/w, avond/weekend)

Piet Friet; wie kent het niet? Vanaf de opening van de eerste Piet Friet in 2001 op het Designer Outlet Center in Roermond staat deze friture met zijn aanstekelijke naam garant voor ambachtelijke frites van topkwaliteit en diverse lekkere snacks. Het succes van Piet Friet heeft er toe geleid dat steeds meer mensen in Limburg en Noord-Brabant deze friet in de bekende papieren puntzak kunnen proeven.


Kwaliteit staat voorop!

De reden waarom de friet van Piet Friet zo lekker is, ligt aan het feit dat Piet Friet heeft gekozen om alleen frites van de beste kwaliteit te willen verkopen. Trouwens, naast de frites zijn ook de sauzen en de snacks bij Piet Friet van de beste kwaliteit.


Functie

In de functie van Medewerker Uitgifte verricht je alle voorkomende werkzaamheden bij Piet Friet.

Je taken zijn zeer veelzijdig. Je staat onze gasten te woord aan de counter en neemt hun bestellingen op. Je bereidt een perfecte puntzak friet en snacks voor de gast, zorgt voor de uitservering en verricht kassawerkzaamheden. Daarnaast houd je de gastenruimtes netjes en ben je het visitekaartje van Piet Friet: gastvrij, vriendelijk en enthousiast. En dat enthousiasme weet je over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg je onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Kunnen jouw collega's op jou rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enige horeca-ervaring wordt zeer gewaardeerd, maar is absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de fijne kneepjes van het horecavak te leren. Uiteraard gaan we je daarbij uitgebreid begeleiden. Je kunt worden ingeroosterd op de koopavonden, in de weekenden en op feestdagen. Uiteraard in onderling overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris.

Cox & Co biedt haar werknemers een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bijbaanoutletparttimepiet frietscholierstudentuitgifteweekendhulp

Solliciteren