← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Huishoudelijke Dienst (parttime, 15 uur p/w)

Esso Tankstation Cox te Maalbroek Roermond zoekt een medewerker Huishoudelijke Dienst voor gemiddeld 15 uur per week.


Over Esso Tankstation Cox

Wat ooit is begonnen als een handpomp bij een café aan de grens met Duitsland, is heden ten dagen uitgegroeid tot een tankstation met acht pompen. Daarnaast kun je in ons tankstation natuurlijk ook terecht voor de aanschaf koffie van Duitse topmerken, sandwiches, snacks en andere zoete lekkernijen en Euro- en Mautvignetten.


Functie

Alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, zoals stofzuigen, dweilen, de shop van het tankstation schoonmaken, sanitair schoonmaken etc.

Het betreft een functie voor gemiddeld 15 uur p/w. De uren kunnen worden verdeeld over 4 of 5 dagen (doordeweeks). Dit is in overleg te bepalen. In de zomermaanden worden de werkzaamheden uitgevoerd in de avonduren tussen 18.00 en 22.00 uur. In de overige maanden zijn de werktijden in overleg te bepalen.


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach. Wij zoeken een kandidaat die een harde werk(st)er is, bij voorkeur enige ervaring met schoonmaakwerkzaamheden heeft, verantwoordelijkheidsgevoel heeft, erg betrouwbaar is en de Nederlandse taal uitstekend beheerst.


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie. Je kunt rekenen op een salaris volgens CAO (Tankstation) met ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966).


Interesse?

Solliciteer dan direct!

We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Solliciteren