← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Keuken (15-20 uur p/w, parttime)

Markt 10 beschikt over een ruim assortiment gerechten voor lunch en diner. Het royale restaurant, met ruim, verzorgd terras is zeer gunstig gesitueerd in hartje Roermond, tussen de historische binnenstad en het internationaal bekende designer outletcenter. Markt 10 is dan ook een welkome tussenstop voor een rustmoment met een hapje en een drankje. Anno nu kan de gast in het historische pand ook genieten van een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai.

 

Functie

Je bent als keukenmedewerker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je taken zijn zeer divers. Als keukenmedewerker bereid jij alle gerechten die wij serveren, zorg je voor alle mise en place werkzaamheden (snijden/portioneren van producten), vul je de voorraden aan, voer je de geldende hygiëne voorschriften uit en houd je de keuken schoon. Ervaring in een keuken is pré. Indien nodig vind je het niet erg om af en toe je collega's in de bediening te ondersteunen. Je bent dan ook zeer gastvrij en een prima visitekaartje.

 

Profiel

Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring als medewerker keuken. Het betreft een functie voor ongeveer 15-20 uur p/w.

Ben jij daarnaast ook nog eens harde werker, flexibel en gastgericht? Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Uiteraard in overleg!

 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: centrum roermondhorecakeukenmedewerkerkokmarkt 10parttimeroermond

Solliciteren