← terug naar overzicht

Vacature - Keukenmedewerker (20 uur p/w, parttime)

Het Kippenhok 

Restaurant Het Kippenhok in Maastricht is zoals de naam al aangeeft bijna volledig gewijd aan kipgerechten. Het verrassende, eigentijdse interieur biedt ruimte aan 135 zitplaatsen; in de zomermaanden nog uit te breiden met zitgelegenheid op het terras. Omdat bij Het Kippenhok gastvrijheid, comfort en sfeer hand in hand gaan met kwaliteit en smaak, hebben de eigenaars bewust gekozen voor de ambachtelijke kip van Tante Door. Een keurmerk voor echte Hollandse kip, door de boer met liefde grootgebracht, zonder groeibevorderaars en 100% antibiotica vrij. Op de menukaart van Het Kippenhok staat de Hollandse Kip centraal. Gasten kunnen kiezen uit een grote variëteit aan kipspecialiteiten. De ‘signature dish’ is de heerlijk gekruide kip van de imposante rôtisserie. Uiteraard ontbreken ook ‘traditionals’ niet op het menu, zoals de oosterse kipsaté, de kipburger, drumsticks, kippeling, hotwings en caesar salad.


Functie

Je bent als keukenmedewerker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Als keukenmedewerker bereid jij alle gerechten die wij serveren, zorg je voor alle mise en place werkzaamheden en houd je de keuken schoon.

Ervaring in een keuken is pré, maar geen vereiste. Indien nodig vind je het niet erg om af en toe je collega's in de bediening te ondersteunen. Je bent dan ook zeer gastvrij en een prima visitekaartje.

 

Profiel:

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige keuken- en horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!

 

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 

 

Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: horecakesselskadekeukenkeukenmedewerkerkippenhokkokmaastrichtmedewerker keukenparttime

Solliciteren