← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Bediening (20 uur p/w, parttime)

Het Kippenhok 

Restaurant Het Kippenhok in Maastricht is zoals de naam al aangeeft bijna volledig gewijd aan kipgerechten. Het verrassende, eigentijdse interieur biedt ruimte aan 135 zitplaatsen; in de zomermaanden nog uit te breiden met zitgelegenheid op het terras. Omdat bij Het Kippenhok gastvrijheid, comfort en sfeer hand in hand gaan met kwaliteit en smaak, hebben de eigenaars bewust gekozen voor de ambachtelijke kip van Tante Door. Een keurmerk voor echte Hollandse kip, door de boer met liefde grootgebracht, zonder groeibevorderaars en 100% antibiotica vrij. Op de menukaart van Het Kippenhok staat de Hollandse Kip centraal. Gasten kunnen kiezen uit een grote variëteit aan kipspecialiteiten. De ‘signature dish’ is de heerlijk gekruide kip van de imposante rôtisserie. Uiteraard ontbreken ook ‘traditionals’ niet op het menu, zoals de oosterse kipsaté, de kipburger, drumsticks, kippeling, hotwings en caesar salad.


Functie

De functie van Medewerker Bediening is heel veelzijdig. Je bent voornamelijk op de 'voorgrond' werkzaam. Je bent dus het visitekaartje van Het Kippenhok; gastvrij, vriendelijk en enthousiast. En dat enthousiasme weet je over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg je hen een onvergetelijke ervaring. Je takenpakket is zeer afwisselend. Je begroet en ontvangt de gasten, je begeleid ze naar hun tafel, neemt hun bestellingen op en serveert de bestelde gerechten en de drankjes. Uiteraard zie je toe op een schoon restaurant en terras. Tevens verricht je alle voorkomende kassa-werkzaamheden. 


Profiel

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd in de avonden van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!

 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op op een bij de functie passend salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 

 

Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

 


Tags: bedieningcentrum maastrichthorecakesselskadekippenhokmaastrichtmedewerker bediening parttime

Solliciteren