← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker uitgifte (parttime, 15-20 uur p/w)

Tuincafé Roermond is op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker!


De Tuincafé's in de bijSTOX Tuincentra in Roermond en Heerlen en het Tuincafé in de Intratuin in Geleen maken allemaal deel uit van Cox & Co. Dit betekent dat je kunt rekenen op een voortreffelijke service in een gastvrije omgeving. In het Tuincafé kun je naast dat lekkere kopje koffie met vlaai ook terecht voor gezonde belegde broodjes en Italiaanse panini. En voor mensen met veel honger bevat de menukaart ook omeletten, uitsmijters en heerlijke schnitzel-schotels. Bovendien zijn alle Tuincafés speciaal voor onze kleine gasten voorzien van een ballenbak. Zo wordt een bezoek aan bijStox of Intratuin van begin tot eind een beleving. 


Functie:

In deze functie van Medewerker Uitgifte verricht je veel afwisselende werkzaamheden, zowel voor als achter de schermen. Je verwelkomt onze gasten, je adviseert gasten aan de counter, je verricht de kassawerkzaamheden en je houdt de gastenruimte netjes en opgeruimd. Tevens werk je in de keuken, waar je de gerechten volgens receptuur bereidt, maak je een lekker kopje koffie en houd je de keuken schoon. Je bent het visitekaartje van Tuincafé Heerlen, gastvrij, vriendelijk en enthousiast. En dat enthousiasme weet je over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Ben jij een harde werker, flexibel en gastgericht? Kunnen jouw collega's op jou rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enige horeca-ervaring wordt zeer gewaardeerd, maar is absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren. Daar helpen wij je graag bij.

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Uiteraard in onderling overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris. Cox & Co biedt haar werknemers een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij o.a. CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden. 

Tags: bedieningbijstoxhorecaintratuinmedewerker uitgifteparttimepraxisroermondtuincafetuincafe roermonduitgifte

Solliciteren