← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Uitgifte Foodgalerie Retailpark Roermond (Parttime, 15 uur p/w)

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttimer..

 

Over Foodgalerie Retailpark Roermond

Foodgalerie Retailpark Roermond is de plek waar u kunt “bijtanken” van het rondje Retailpark dat u heeft gemaakt, of na het doen van de wekelijkse boodschappen in de AH XL. U

kunt bij Foodgalerie Retailpark Roermond terecht om iets te eten of te drinken. In een gezellige omgeving geniet u bij Piet Friet van een ouderwets heerlijk frietje in een papieren puntzak, een zelf gecreëerd ijsje van OLA Happiness Station of een ambachtelijk bereid broodje van Bufkes.


Functie:

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden bij de Foodgalerie. De Foodgalerie bestaat uit Bufkes, Piet Friet en een OLA Happiness station. Je taken zijn zeer

veelzijdig: Je staat onze gasten te woord aan de counter en neemt hun bestellingen op. Je bereid een ambachtelijk broodje van Bufkes voor de gast, maak een Swirl in het OLA Happiness station of je maakt een heerlijke puntzak friet. Je maakt een lekker kopje koffie voor de gasten en houd je de keuken schoon. Daarnaast houd je de gastenruimtes netjes en verricht je kassawerkzaamheden. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 

 

Profiel:

Enige ervaring binnen de horeca in een uitgifte- en/of bedieningszaak is een pré, maar niet vereist. Je bent zowel 1 á 2 dagen doordeweeks als 1 dag in het weekend beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een leuke, parttime baan voor ongeveer 15 uur per week? Ben je een harde werker, vriendelijk, flexibel en gastgericht? Kunnen je collega's op jouw rekenen en ben jij een echte 'team-player'? Doe jij je werk met enthousiasme en een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!

Beschikbaarheid op donderdag en zondag is een pré.


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: werk.coxenco.com

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden. 

Tags: bufkescox & cofoodgaleriehorecamedewerker bediening medewerker uitgifteolaparttimepiet frietretail roermondretailpark roermondroermondswirl

Solliciteren