← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker uitgifte (8u p/w, avond/weekend)


Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar avond/weekendhulpen.


Foodgalerie Retailpark Roermond

Foodgalerie Retailpark Roermond is de plek waar u kunt “bijtanken” van het rondje retailpark dat u heeft gemaakt, of na het doen van de wekelijkse boodschappen in de AH XL. U kunt bij Foodgalerie Retailpark Roermond terecht om iets te eten of te drinken. In een gezellige omgeving geniet u bij Piet Friet van een ouderwets heerlijk frietje in een papieren puntzak, een zelf gecreëerd ijsje van OLA Happiness Station of een ambachtelijk bereid broodje van Bufkes.


Functie:

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden bij de Foodgalerie. De Foodgalerie bestaat uit Bufkes, Piet Friet en een OLA Happiness station.

Je taken zijn zeer veelzijdig: Je staat onze gasten te woord aan de counter en neemt hun bestellingen op. Je bereid een ambachtelijk broodje van Bufkes voor de gast, maak een Swirl in het OLA Happiness station of je maakt een heerlijke puntzak friet. Je maakt een lekker kopje koffie voor de gasten en houd je de keuken schoon. Daarnaast houd je de gastenruimtes netjes en verricht je kassawerkzaamheden.

Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij onze gasten een onvergetelijke ervaring. 


Profiel:

Ben jij 15 jaar of ouder, een vriendelijk, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach.

Enige horeca-ervaring is heel fijn, maar absoluut geen vereiste. Wij vinden het wel van belang dat je bereid bent om de kneepjes van het horeca-vak te leren en daar helpen wij je graag bij.

Je zult worden ingeroosterd van op de koopavonden, de weekenden en op feestdagen. Werktijden en dagen zijn uiteraard in overleg!


Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris.

Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie, sporten met korting, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een wervingsbonus als je zelf bij ons werkt en nieuwe collega's aandraagt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. 


Je leert het bij Cox & Co

Werken bij Cox & Co betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Zo ontwikkel je allerlei horeca-vaardigheden, maar ontdek je ook wat teamwork echt inhoudt. Ook werk je aan je presentatie en leer je te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als dat wordt verwacht. Bij Cox & Co vinden we het belangrijk onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken (tel. 0475-329966). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.coxenco.com/werken-bij


Interesse?

Solliciteer dan direct! We nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.

Tags: bijbaanbufkescox & cohorecaolapiet frietretailretail roermondretailpark roermondswirluitgifteweekendhulpwok to go

Solliciteren